luahan hati :D





ya ALLAH .
teguhkanlah imanku hanya padaMu !
peliharalha rasa rinduku hanya pada kekasihMU .
dan janganlah kau cemarkan rasa kasih dan sayangku
yang hanya pada Mama , Abah dan adeQ2 .

teman setia =D

Thursday, 31 March 2016

Harta ke 3

Bila cerita pasal harta ketiga mula lah org akan cakap " amboi, banyak nyaaaa harta. Sampai dah ada 3harta." pleaseee lah wehhh. harta sikit je. Tak bawak masuk kubur pun. Sekada suka suka je. Suka suka pemenda lh pulak kalau dah hampir > 50% gaji hanya untuk hutang. Itu mujur 50 percent.

50 % tu termasuk rumah plus kereta taw wehh. tapi untuk 10tahun je. Alhamdulillah diberi rezeki tambahan ni. Setidaknya tak susah dah lepas ni. Dah ada tempat berteduh kalau dihalau. Ada benda untuk di defend andai berlaku apa apa. Bahaya wehhh. Thanksss mama sebab realisasikan impian i. Mama memang the best cenggitu. Sayang mama abah. Anak awak sorg ni memang cerewet sikit. Macam macam lh si suhaina nihhh. Sabar je perangai macam ni. Why terkejar kejar sangat nak sangat beli rumah. Rumah lelong je wehhh. Slow slow lhhh. After 10 tahun dah freee dari segala hutang piutang





No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...