luahan hati :D





ya ALLAH .
teguhkanlah imanku hanya padaMu !
peliharalha rasa rinduku hanya pada kekasihMU .
dan janganlah kau cemarkan rasa kasih dan sayangku
yang hanya pada Mama , Abah dan adeQ2 .

teman setia =D

Thursday, 31 March 2016


Assalamualaikum semua. Salam 1 malaysia. Salam sejahtera.

 Apa khabar readerrr? wats interesting today? Lets share with me :) Lets guess what i want to share for this time?

okay lahhh. Alhamdulillah syukur nikmat ALLAh beri kepada ku. Alhamdulillah dah selamat setahun as a staff nurse. Alot of experience. Experience dari pesakit. Experiance bekerja sendiri. Selalu je sebenarnya tanya mama, "mama, bosan lah keje deng
an mak mak orang. Doramg ni suka nak benda semua perfect kadang kita sendiri tak mampu nak perfect. Standard lah kan anak dara macam along ni kadang buat keje ada yang terlepas pandang. Masalah sangat kalau semua kerja along tak settlekan". Then mama reply, " Long, cuba senaraikan kerj aapa yang tak kerja dengan mak orang. Semua kerja memang akan ada mak orang. Terima jelahh.

Huaaaaaa. Nangis teruk sangat bae. Tapi hari ke hari adapt slow slow. Try amik hati dorang slow slow. ALhamdulillah sekrg ada sesetengah je lagi. Tapi masih berusaha. Try untuk tak buat itu kakak marah dengan aku. Try avoid doc  marah dengan aku. Siap susun ayat kotsebelum nak inform dorang case. Newayyyy, alhamdulillah sekali lagi sebab dah tolak setahun untuk tunggu hari bersara....




No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...