luahan hati :D





ya ALLAH .
teguhkanlah imanku hanya padaMu !
peliharalha rasa rinduku hanya pada kekasihMU .
dan janganlah kau cemarkan rasa kasih dan sayangku
yang hanya pada Mama , Abah dan adeQ2 .

teman setia =D

Tuesday, 4 August 2015

#BaraanRevo

Assalamualaikum kawan kawan. 

Raya tahun ni lain lah sikit rasanya sebb sue dh start keje. Dah start kene fikir keluar masuk duit. Kene fikir pasal saving. Kene fikir pasal semua semua lhhh. Dah macam ibu ibu dh sebab kene pecahkan kepala 😖😖

So tahun ni excited nak raya sebab kita sendiri boleh plan dh berapa hari nak raya, mama abah pun kene ikut jadual sue. Sue cuti sekejap, mama abah pun kene cuti sekejap. Heeheeee. Jangan jeles taw. 

So tahun ni nak baraan pun sebenarnya senang sikit sebb sue kene keje waktu pejabat. So hujung minggu free. So kalau dorg ajak pegi keluar je. Memang boleh on. Tapi kalau ajak keluar dlm masa 5 hari bekerja memang sue try avoid . Sebab taknak ganggu aktiviti keje kan. 

Kalini punya baraan tak sangat baraan sebb semuanya tak plan. Kira onthespot. So layankan je. 1st baraan join budak laki. Okay taknak post gambau sebb nampak sue sangat gemuk masa tu. Takmau dh pakai baju adik sebb baju tu nampak gemuk. Kahkahkah . *kenyataan yg sukar diterima 😖

Kali ke2 punya baraan gembira lh sikit. Sikit okayyyy. Sebb kami keluar dr daerah hulu selangor. Biasa baraan je mesti area hulu selangor. So kalini kembangkan sikit pemikiran tu. Kami pun berjalan lh keluar sikit. So share sikit ye gambar baraan kedua. 






No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...